Trine bliver nr. 2 ved DM i Vipper 2018

Trine har i weekenden deltaget i sin første konkurrence med eyelash extension nogensinde, og sikke et flot resultat hun hev med hjem.

Vi er netop landet fra en fantastisk weekend i København. Trine har i weekenden deltaget i sin første konkurrence med eyelash extension nogensinde, og sikke et flot resultat hun hev med hjem. Vi er stadig helt oppe at køre over den flotte præstation og placering.

Beauty-messen afholdes hvert år af Dansk Kosmetolog Forening, og i den forbindelse afholdes der også Danmarksmesterskaber inden for Makeup, Negle og Vipper. I år har Trine valgt at deltage i kategorien Klassisk Junior. Trine har kun været i gang i 10 måneder, og allerede har hun en flot 2. plads fra DM 2018 at vise frem.

DM i Vipper 2018 konkurrencedeltagere
Der var omkring 50 deltagere til DM i 2018

Det var rigtig, rigtig stort at vinde sølv ved DM. Konkurrencen var hård, så det var de små marginaler, der var afgørende, fortæller Trine, der betegner sig selv som en perfektionist – på den gode måde – i sit arbejde med at forkæle og forskønne kvinder og mænd i alle aldre på klinikken. Jeg stræber altid på at gøre mit bedste. Jeg er meget nysgerrig og lidt af en fagnørd, når det kommer til at forbedre Laserteam Beautys tilbud til kunderne. Så der er blevet øvet rigtig mange timer i klinikken op til mesterskabet

Mange af vores kunder efterspurgte også Eyelash Extentions, så turen gik til KBH, hvor Lea og jeg blev uddannede vippeteknikere ved Lashbar CPH, som er blandt danmarks dygtigste vippeeksperter. Rigtig mange kvinder er vilde med Eyelash extentions. Slut med mascara, der klumper eller løber. Hver morgen spares kostbar tid, fordi øjnene bare tager sig smukt ud og giver et umiddelbart friskt udseende. Til fest eller bryllup er det populært at pifte looket yderligere op med farvede vipper eller vipper med strålende sten.  Et nyt sæt vipper tager ca. 2 timer, efterfølgende skal vipperne vedligeholdes ca. 1 gang i måneden. Det tager ca. 45 min og er ren wellness, hvor der er rig mulighed for at nyde den stille stund med god musik og afslapning i vores hyggelige kliniklokaler.

Det er andet år i træk, at en vippetekniker fra Kolding er blandt top tre ved DM. Sidste år blev det til en broncemedalje, i år sølv, så målet er selvfølgelig guld ved Beautymessen i 2019.

Skrevet af Thomas Urup

4. marts 2018

Fik du også læst…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *