Lashteam sikrer sig 4 pokaler ved Lash Pro Contest 2019

Denne weekend har vi været i Slovenien, hvor Trine og Emilie fik prøvet kræfter med deres første internationale live konkurrence i eyelash extensions, Lash Pro Contest 2019.

Efter en lang køretur på omkring 1.500 km. som Thomas tog i et hug, landede vi fredag den 31. maj kl. 10 om formiddagen ved Radisson Blu Plaza Hotel i Ljubljana, Slovenien. Dagen blev tilbragt i rolige omgivelser; lidt at spise og ud og shoppe lidt, og om aftenen blev modellerne gjort klar til næste dags konkurrence.

Lørdag stod i konkurrencens tegn. Emilie og Trine deltog begge i Classic Single Lashes i henholdsvis Master og Professionel kategorien. For første gang deltog de også i Light Volume Lashes i Master kategorien. Trine havde været på kursus i Volume hos Beauty Mind v/ Janni Frederiksen en måned forinden, så hun havde ingen forhåbninger om placering i denne kategori. Desuden deltog 2 af de andre Jolash intruktører, Janni Frederiksen og Kecia Davidsen, i Ekspert kategorien.

Fra kl. 9.00 til kl. 12.00 var pigerne i gang med Light Volume konkurrencen. Efter at have lagt stille i 3 timer skulle modellerne ind og bedømmes, som også tog et par timer før det var overstået og alle modellerne havde fået deres bedømmelse. Efter en kort pause gik de så i gang med Classic konkurrencen, som tog 2 timer.

Dagen efter slappede vi af, da Trine og Emilie ikke havde flere konkurrencer, de skulle deltage i. Vi valgte derfor at bruge dagen på at opleve Ljubljana, og se hvad byen havde at byde på. Om eftermiddagen blev der pyntet op til Galla middag, hvor præmierne skulle uddeles.

Da vi ankom var der gang i musikken med DJ og der blev delt champagne ud til gæsterne. Vi satte os ved vores tildelte bord og ventede i spænding på offentliggørelsen. Efter flere indslag med danseunderholdning, taler, gaver og pokaler til dommere, begyndte præmieoverrækkelsen.

Den første til at få sin pokal var Emilie Martinussen, der sikrede sig en 3. plads i Classic Master. Kort tid efter hun havde sat sig til bordet måtte hun op igen, da hun også fik en flot 3. plads i Light Volume Master. Det var den samme kategori Trine havde deltaget i, så vi fortsatte jublen, da hendes navn blev råbt op som vinder af Light Volume Master. Det er første gang de begge deltager i en international konkurrence og i Light Volume, så det kom som en meget stor overraskelse.

I Classic Professionel måtte vi igen juble højt, da Trine også her kunne se sig som vinder af kategorien. Det blev til 2 første pladser i de 2 kategorier som Trine stillede op i, og Emilie sikrede sig 2 flotte tredje pladser.

I Ekspert kategorien blev til det til en 3. plads til Janni Frederiksen og en 1. plads til Kecia Davidsen i Mega Volume. Det var en flok meget glade mennesker, der sidst på aftenen satte sig i bilen og satte kursen hjem mod Danmark.

Skrevet af Thomas Urup

3. juni 2019

Fik du også læst…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *